Change font size
It is currently Tue Sep 07, 2010 2:51 pm

Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 27 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Tehnica instinctiva
PostPosted: Tue Jul 13, 2010 6:17 am 
superarcas
superarcas

pai suprafatza obrazului este foarte mare . si chestia cu coarda care atinge pieptul , iar .. e ceva relativ . e in functzie si de inclinarea arcului si de pozitzia corpului . si apoi , poate doar sa atinga pieptul , sau poate sa te apese puternic . gasirea unui punct de ancorare , e ceva problematic .

OfflineProfile  

PostPosted: Sun Aug 29, 2010 7:11 pm 
arcas
arcas

Pana sa citesc discutia asta era clar pt mine, trag fara sistem de ochire => trag instinctiv. Acum ca am citit am devenit confuz... Dupa cum zice tipul ala din filmulet a trage instinctiv e ca si cum ai arunca cu o piatra, te uiti doar la tinta si o lovesti. Eu cum trag? E adevarat ca tot timpul focalizez doar tinta, dar tot timpul pun mana dreapta in acelasi loc (adica punct de ancorare?) si fac corecturi orientandu-ma dupa imaginea blurry a sagetii... e un fel de..semi instincriv? Oricum, am vazut ca toti au puncte diferite de ancorare, cred ca asta e o chiestie care o gasesti singur si e diferit pt toata lumea. Eu imi ating metacarpianul 2(adica de la degetul aratator) de un anumit punct de pe osul de sub obraz, astfel sageata e fix sub ochiul dominant.

OfflineProfile  

PostPosted: Sun Aug 29, 2010 9:25 pm 
arcas
arcas

"daca tragi sageata sub barbie , odata o sa ai o intindere mai mare de arc , alta data mai mica"

Permit sa pun si eu o intrebare , de ce nu taiti sagetile ? Taie sagetile si intinde de fiecare data toata sageata pana cand varful sagetii ajunge la arc langa maner , in felul asta indiferent unde ancorezi vei intinde la fel deci cel putin diferenta de puterea a arcului se anuleaza pentru ca ai aceeasi intindere de fiecare data cam la fel cu click-ul pe care il folosesc olimpicii. Este periculos ca daca tragi cumva mai mult (si arcurile voastre se preteaza la asa ceva ) poate sa iti scape sageata si sa te ranesti foarte rau.

OfflineProfile  

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 5:25 am 
crazy bowman
crazy bowman

sharpshooter wrote:
"Este periculos ca daca tragi cumva mai mult (si arcurile voastre se preteaza la asa ceva ) poate sa iti scape sageata si sa te ranesti foarte rau.

nu am auzit de nici un inelar accidentat pentru ca a tras cu overdraw (nu vorbesc aici de ton'gah, siper sau alte chestii). nu cred ca victor trage cu overdraw, mai ales cind ancoreaza sub barbie. Victor, daca tot tragi cu trei degete, si nu intinzi mai mult decit crezi ca e nevoie, de ce nu ancorezi coarda pe buza si pe varful nasului, ca la olimpic?

And a hundred percent reason to remember the name!

..sau asa: 화랑 67#@28''

OfflineProfile  

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 5:08 pm 
arcas
arcas

Scuze, m-am exprimat gresit. Deci metacarpianul 2 vine imediat sub osul zigomatic din dreapta deci e destul de constant locul si nu trag niciodata prea tare.
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CCQQ9QEwAw

OfflineProfile  

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 5:53 pm 
crazy bowman
crazy bowman

victor, daca ai facut anatomie intr-a XI- a, stii ce e ala zigomatic. Sau spui ca armezi la unul din pometi.

And a hundred percent reason to remember the name!

..sau asa: 화랑 67#@28''

OfflineProfile  

PostPosted: Fri Sep 03, 2010 1:26 pm 
arcas
arcas

Ok, voiam doar sa ma asigur. Nu stiu cat de corect e sa ancorez acolo dar din toate locurile pe care le-am incercat, acolo functioneaza cel mai bine.

OfflineProfile  

Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 27 posts ]
Go to page Previous  1, 2