Change font size
It is currently Tue Sep 07, 2010 2:57 pm

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 13 posts ]
Author Message
 Post subject: Centenar
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 5:04 pm 
arcas activ
arcas activ

am observat...cam tardiv ce-i drept ca forumul a atins centenarul. in acest moment avem centenar +3 dar totusi merita sarbatorit...asadar :{17

OfflineProfile  

Post subject: Re: Centenar
PostPosted: Thu Apr 08, 2010 11:22 am 
superarcas
superarcas

eu am vost primul care a observat si in ochi mei a sarit contorul la101 dar te-am lasat pe tine sa te bucuri de glorie :{6 . da, e de laudat si de sarbatorit daca nu la pitesti atunci macar virtual, incet incet..............se strange lumea...........interesul nu este de a strange multa lume, ci de a promova tirul cu arcul, cel putin eu asa gandesc.nu ajuta pe nimeni daca ai aproape 2000 de membri din care activi 50 -60, poate doar pt a trece la un rang superior si de a putea posta reclame pe forum din care adminul sa ia bani? tot ce se poate.........eu merg pe promovare \]1

OfflineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 12:53 pm 
Admin

phoenix wrote:
... nu ajuta pe nimeni daca ai aproape 2000 de membri din care activi 50 -60, poate doar pt a trece la un rang superior si de a putea posta reclame pe forum din care adminul sa ia bani? tot ce se poate.........eu merg pe promovare \]1

:?: :?

OfflineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 4:56 pm 
superarcas
superarcas

hmmm
razvane , lucrurile nu stau chiar asa ... cred ca deja e vorba de ani de cand ne ocupam cu sportul asta . avem si noi un loc pe net in care ne intalnim , in care schimbam idei , in care mai vorbim de una de alta . eu pana acum nu am contribuit la treaba asta nici macar cu 1 leu . si totusi , cum nimic pe lumea asta nu e gratis , cineva plateste pt asta . deci de ceva ani , cineva plateste pentru locul asta in care noi ne intalnim sa punem tzara la cale . nu stiu cat costa intretzinerea acestui forum . ATARN-ul insa costa 280 de dolari americani pe luna .
daca prin acei ipotetici 2000 de membri si prin reclame , cineva ala isi mai poate scoate ceva din banii pe care i-a cheltuit ca sa stam noi online , e OK din partea mea .
chiar si promovarea aia de care vorbesti , si pe care zici tu ca mergi ... nici macar aia nu ar fi fost posibila daca nu ne cunosteam de pe forumuri , daca nu dezbateam si puneam la punct detalii , intalniri si tot asa ...
deci hai sa fim mai atentzi la capitolul declaratzii ...
parerea mea .

OfflineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 6:10 pm 
Admin

Quote:
eu am vost primul care a observat si in ochi mei a sarit contorul la101 dar te-am lasat pe tine sa te bucuri de glorie :{6 . da, e de laudat si de sarbatorit daca nu la pitesti atunci macar virtual, incet incet..............se strange lumea...........interesul nu este de a strange multa lume, ci de a promova tirul cu arcul, cel putin eu asa gandesc.nu ajuta pe nimeni daca ai aproape 2000 de membri din care activi 50 -60, poate doar pt a trece la un rang superior si de a putea posta reclame pe forum din care adminul sa ia bani? tot ce se poate.........eu merg pe promovare \]1

:{3 ewse ewse
Cam dificil de inteles asa ca am tradus cu goagal din olteneasco-maghiara in romana.

A iesit cam asa:

Ma bucur nespus ca forumul nostru a trecut de 100 de membri si chiar imi place sa ma laud ca am fost primul care a observat asta.
Incet- incet castiga noi membri forumul nostru, chiar daca ce am facut noi a fost pentru a promova trasul cu arcul si nu in mod special pentru a aduce cat mai multi membri pe forum. Dealtfel nici nu vad care este folosul sa ai un numar de 2000 de membri din care sa fie activi numai 50-60, poate doar ca sa te folosesti de numarul asta ca sa prinzi vreun contract de publicitate si sa castige administratorul niste banuti, cum fac ceilalalanti.
Eu vreau sa fac numai promovare (tras si mesterit) de placere.

dfbd
Mie mi se pare ca declaratia in sine e OK, cu datu din maini stam mai prost, dar nu e bai, dupa o staclutza de palinka/tzuica se rezolva, ne-am inteles noi cu hrrrrrrrrcoreenii, daramite acilea, intre noi oltenii...moldovenii... {17}

OnlineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 7:54 pm 
Admin

@ osmiu: ceea ce ai spus tu este si corect si obiectiv; iti multumesc pentru faptul ca ai spus-o tu; daca venea de la mine (desi as fi spus exact aceleasi lucruri) ar fi sunat altfel

@ scorillo: celalalalti ar trebui sa deschida forumul intai pentru ca ideea ta sa fie valabila, altfel … e mijto intoarsa din condei

OfflineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 8:34 pm 
Admin

Nu e intoarsa deloc din condei Dragos, nu stiu de ce v-ati alarmat asa si tu si Iulian.
E drept ca si mie mi-a luat ceva timp ca sa inteleg ce a vrut Razvan sa zica, insa sunt sigur ca nu e ceea ce ati inteles voi. Garantat 100%!
Razvan are o problema cu scrisul, scrie cam neglijent si de aici confuzia.
Repet, nu am nici cel mai mic dubiu sau vreo urma de indoiala, ca atunci cand a zis asta
Quote:
nu ajuta pe nimeni daca ai aproape 2000 de membri din care activi 50 -60, poate doar pt a trece la un rang superior si de a putea posta reclame pe forum din care adminul sa ia bani?
nu s-a referit la acest forum, la mine sau la Dragos.
Cine suspecteaza ca nu ar fi asa, inseamna ca nu il cunoaste pe Razvan, ceea ce e valabil in cazul lui Dragos, dar nu si al lui Iulian.

OnlineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 9:24 pm 
Admin

Sau poate ca ma insel eu.
Totusi,pana la urma topicul era despre un eveniment si o propunere de aniversare.
Asa ca propun ca la urmatoarea intalnire sa nu mai dam banii pe aiureli (palinci care se sminteste mintile) si sa ne administram 103.... aaaa sau mai bine 105 beri. Asa, un fel de intoarcere din maneru halbei de bere. Pana atunci, finca maine va fi un moment important, daca nu chiar decisiv pentru noi, s-ar putea sa mai avem ceva de sarbatorit.
:{13

OnlineProfile  

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 9:36 pm 
Admin

scorillo wrote:
Nu e intoarsa deloc din condei Dragos, nu stiu de ce v-ati alarmat asa si tu si Iulian ...

pai si tu de ce te alarmasi , bre? :lol:
ca n-am spus nimic de rau - doar ca ai pus-o frumos in propozitie paia cu promovarea :tongue

OfflineProfile  

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 4:42 am 
crazy bowman
crazy bowman

propun un motto pt forum de genul "ai nostri sunt mai destepti" vezi Catavencu, sau "noi mai intii tragem, apoi postam", spre deosebire de altii de pe alte forumuri, nu dau nume, care prefera sa absolutizeze sau sa reduca la absurd in loc sa puna mina pe arc. Sau "cei ce (te a)trag cu arcul" dfbd

And a hundred percent reason to remember the name!

..sau asa: 화랑 67#@28''

OfflineProfile  

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 9:39 am 
Admin

106 beri \]1

OnlineProfile  

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 5:07 pm 
superarcas
superarcas

salutare, nu am mai intrat de cateva zile , pot traduce ce am spus mai sus, si cunosc si eu ca cineva da banii pt a tine totul in picioare, stiam asta si respect asta chiar dc nu am dat-o pe fata. ce am vrut sa zic.......eram intr-o seara pe forum eu cu inca 98 de membri, dupa cateva minute...100 , si chiar ma gandeam la ce s-a gandit si paul,, numai de bine si de aniversare. gloriea era pt paul ca el a pus topicul, o rautate ungureasca..... :) , cat despre aia 2000 de membri....era o referire catre alt taram virtual in care peste noapre mai apar cate 30 de membri brusc care nici macar nu au localitate....bizar, din aia 2000 de ex activi max. max extra maxim 70 . haaaaa? si ceilalti dc au cont? de curiozitate? bai inseamna ca suntem o tara de curiosi dc din ipoteticii 2000 doar 70 vor ceva cu adevarat. nu nu asta trebuia inteles ce trebuia inteles este ca peste noapte apar multi membri care nici macar nu au un post , nu este specificata localitatea .....deci toate astea pt ce ? m-am gandit ca pt bani. f bine dar la un moment-dat sa vi sa zici "baaaaa forumu meu are 2000 si altul 180 , ejprost ba" ..... as fi eu prostul prostilor dc membri aia s-ar fi inscris pe bune , si nu ar fi facut o persoana 20 de conturi......... e o minciuna .......sau mai bine zis o manarie romaneasca . deci a nu se intelege ca am ceva cu 2000 de membri, eu doresc forumului asta si cel de cai miliarde de membri dar frumos ar fi sa fie inscrisi fiecare pe bune si de buna voie, si atunci da nene motive de lauda...ai cu ce, dar atunci cand umbli cu dedesupturi si te dai mare bazandu-te pe o minciuna....nu e ok. si aici ma refer la stiti voi ce forum. strict acolo m-am referit..........pina la urma totul e pe bani dar hai sa ai castigam frumos. e un Dumnezeu sus....care te paleste cand nu te astepti.
IN FINAL FELICITARILE MELE CELOR 106 SAU MAI MULTI CARORA LE-A PASAT CE SE INTAMPLA AICI. SI LA CAT MAI MULTI.

OfflineProfile  

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 5:14 pm 
superarcas
superarcas

era sa uit..PROMOVAREA...... este ceva ce ar trebui sa fie in fiecare, nu vi se pare ciudat ca atunci cand spui unei pers straine pe strada ca mergi sa tragi cu arcul se uita crucis? da ia spunei ca te duci sa tragi cu pistolu.......eeeeeeeee, sau cu teava cu cornete...eee parca mai vi deacasa, nu? teava cu cornete are multi fani si pistolul pt ca cineva a avut grija sa reziste in timp si cineva a popularizat . poate nu sunt cele mai bune exemple dar intelegeti la ce ma refer, dc nu promovam ramanem astia care suntem, ba chiar poate ne si imputinam, si problema e ca suntem vazuti ca niste ciudati......cel putin traditionalul, faci sageti da?hm.... un fel de roker-hipy vb unui clasic "uatever" ,cu cat lumea va vedea cat de frumos este sportul asta cu atatia se vor alatura, si cu cat vor prinde microbul cu atat mai bine ne va fi in sportul asta. o mana de oameni e usor de potolit, dar o multime? tace unu , tac 2-3 dar restul se revolta.......si aici fac referire la legea de cacao a arcului.

OfflineProfile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 13 posts ]